Pilnie poszukuję pracy na stanowisku blacharz-dekarz,mam 3 letnie doświadczenie w tej branży,posiadam własny samochód orac prawo jazdy kat.B Numer kontaktowy: 790-408-505
no to miałes szczescie bo aj dzwonie i poczta wie wlancza albo wyłaczony telefon a kolega target3 ma racje w marcu jak pogoda dopisze ruszy sezon i ofert pracy dla ciebie bedzie dosc duzo
No wiem,tylko wiecie kasy brakuje,a i w domu nie jestem nauczony bez czynnie siedzieć.Do rozpoczęcia sezonu jeszcze trochę czasu,i lipa tak nic nie robić:/
no niestety ale nic nowego z samego rana poszedłem do sklepu po anonse i dzwonie do interesujacych mnie ogłos pierwsze byl sygnał ale nikt nie odbieral to dzwnie za jakis czas to samo dzwonie kolejny raz telefon juz wylaczony inne ogłoszenie raz telefon wylaczony potem jest sygnał lecz nikt nie odbiera dzownie za jakis czas i telefon jest juz wylaczony i tak jeszcze w kilku ogłoszeniach chyba to tylko taki pic na wode te ogłoszenia sa skoro od rana sie nie mozna dzodzwonic
nie wiem własnie ale w piatek sprawdze, otwieraja u koło mnie sklep o 6:00 nastawie budzik i tylko otworza sklep kupuje gazetke i dzwonie najwyzej kogos obudze ale coz :)